Σαλάτα με ρύζι, πιπεριές και αμύγδαλα

ΓΙΑ 6 ΑΤΟΜΑ

155 ΘΕΡΜΙΔΕΣ ανά μερίδα

 

 

ΥΛΙΚΑ

 

  • 2 φλιτζ. άγριο ρύζι, βρασμένο
  • 1 κρεμμύδι, κομμένο σε ροδέλες
  • 100 γρ. αμύγδαλα, καβουρδισμένα
  • 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη σε λωρίδες, ψημένη στο γκριλ
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά χυμό λεμονιού
  • 1 κουταλάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό.

 

 

 

Εκτέλεση

 

Σε μπολ ανακατεύετε το ρύζι, το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα αμύγδαλα. Περιχύνετε με το ελαιόλαδο και το λεμόνι, και πασπαλίζετε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό.